Főoldal » Egyetem

Szeretett iskolánk néhány linkje (szóvicc, bocsánat).

Ezen az oldalon nem olyan honlapok címei szerepelnek, melyeket az ember egykönnyen elfelejt. Itt van mindjárt a méltán népszerű Tanulmányi Osztály honlapja: az osztály fizikai ajtaja előtt töltötte minden tétékás (ezt bizton állíthatom) tanulmányi idejének egyik legszignifikánsabb részét. Egy másik igen tekintélyes részét pedig nevezett honlapján töltötte, hogy kitalálja mikor lesznek a valós ajtó előtt a legkevesebben.

Egy kis magyarázat: fénykoromban minden TO ajtaja előtt van körülbelül 25nm nettó hely, melyen nettó 100, bruttó 120 ember álldogál. Fejünk fölött tér nincs, viszont egy üvegtető van: a hőmérsékletre és a páratartalomra bármely egynenlítői esőerdő büszke lenne. Súlyosbítja a helyzetet, hogy ez egy hivatal, klasszikus kádári: pokoli.

Megj.: A Tudtöri tanszék lapjait érdemes böngészgetni, arrafelé gyakran történik valami érdekes. Egyébként mindenkinek ajánlom hogy sok ilyen tárgyat hallgasson (és nem csak azért, mert ahhoz komolyan meg kell dolgozni, hogy 5-ösnél rosszabb érdemjegyet kapjon az ember), ugyanis egyfelől segít megérteni magát a tudományt, másfelől sokkal könnyebben válik elhelyezhetővé az emberi civilizáció szerkezetébe és fejlődésébe, ezáltal közvetlenül és nagyban járul hozzá az egyén önmaga helyének megtalálásához.

ELTE címer

Tartalom

Valid HTML 4.01 Transitional